Det ska vara enkelt att synlig på webben

Vi finns här för dig och din hemsida

Vi skapar och bygger din hemsida tillsammans med dig

Webbplatsen byggs i WordPress och är unikt framtagen för varje projekt. Vi bygger alltid i så kallad responsiv design för att er webbplats ska fungera utmärkt i både mobil och surfplatta men självklart också dator.

Vi kan webb!

Procedit är en webbyrå i Viken (Höganäs) vars mål är att göra det enkelt för dig.

Vi vet hur viktig internet är som kommunikationskanal och vi fokuserar på tydlighet, funktion och användarvänlighet.

Vi brinner för webbutveckling och erbjuder allt från enklare hemsidor till större helhetslösningar för att underlätta för dig. – Låt oss göra din hemsida! 

Välkommen som kund hos hos!

Låt oss göra jobbet

Du ska koncentrera dig på din verksamhet, den kan du bäst! Webben överlåter du till oss, för den kan vi bäst! Du sparar tid, du tjänar pengar!

 

Enkelt

Det ska vara enkelt att uppdatera sin hemsida och det är det med wordpress! Låt oss hjälpa dig att få den webbplats ni önskar!

 

Utveckling

Vi har lång erfarenhet av webbutveckling och arbetar både med egen utveckling i html 5, css3 och med anpassningar av opensource-verktyg. Vi säljer helhetslösningar och vill skapa bästa möjliga lösning som uppfyller alla dina behov.

 

Din tid är viktig!

Att överlåta uppdateringarna av din hemsida gör att du kan lägga din tid på annat. Sådant som är viktigt för din verksamhet! Och det är det viktigaste! Låt oss göra det jobbet åt dig! Teckna vår uppdateringstjänst under service och support så är det klart.

 

Copy

Ny hemsida innebär inte bara ny teknik och nytt utseende. Det kan också innebära att innehållet behöver ses över. Vi hjälper dig därför gärna både med att producera nya texter eller med att redigera befintligt material.

 

Service och support

Om du väljer att låta oss uppdatera er hemsida åt er, då erbjuder vi den servicen i detta paket. Väljer du att själv vilja ha kontrollen på ditt innehåll och själv uppdatera, men behöver support för att du fastnat i någon funktion, då erbjuder vi den supporten. Service och support-avtal kan tecknas och du kan slappna av.

Scroll to Top