Webbplatser

Vi skapar kreativa webbplatser som fyller ditt behov

Vi ser det som vår uppgift att göra det enkelt för dig som kund. Vi ställer de rätta frågorna samtidigt som vi lyssnar på dig och med vår erfarenhet kan vi tillsammans skapa den bästa lösningen för just dig. Vi hjälper dig även att fundera på syfte, behov, målgrupp och mål med ditt webbprojekt och på det sättet kan du spara tid och pengar genom att förhindra enkla misstag..DIN TID ÄR VIKTIGT!

Att överlåta uppdateringarna av din hemsida gör att du kan lägga din tid på annat. Sådant som är viktigt för din verksamhet! Och det är det viktigaste! Låt oss göra det jobbet åt dig! Teckna vår uppdateringstjänst under service och support så är det klart.


Copy

Ny hemsida innebär inte bara ny teknik och nytt utseende. Det kan också innebära att innehållet behöver ses över. Vi hjälper dig därför gärna både med att producera nya texter eller med att redigera befintligt material..

 

Service och support

Om du väljer att låta oss uppdatera er hemsida åt er, då erbjuder vi den servicen i detta paket. Väljer du att själv vilja ha kontrollen på ditt innehåll och själv uppdatera, men behöver support för att du fastnat i någon funktion, då erbjuder vi den supporten. Service och support-avtal kan tecknas och du kan slappna av.


Kontakta oss

Hör av dig, vi hjälper dig hela vägen!